Rib and Sea

Το σωσίβιο, το quick stop και η ζώνη σώζουν ζωές

Πανελλήνιο κάλεσμα του "Let Me Free" και της Ντόρας Κρητικοπούλου.

Πανελλήνιο κάλεσμα του Let Me Free και της Ντόρας Κρητικοπούλου. Ενημέρωσε φίλους και γνωστούς να έρθουν στη σημαντική συνάντηση, Κυριακή 14 Απριλίου 2013, ώρα 10:15 π.μ,, στο ξενοδοχειο CIVITEL, Hotels & Resorts, Κηφησίας 2α Μαρούσι (Μετά το "Υγεία").

Θα μιλήσει η Ντόρα Κρητικοπούλου για σημαντικές ενέργειες και βήματα που αφορούν στην απελευθέρωση της πατρίδας μας απο τις δυνάμεις κατοχής.

Για ευκολία σου και για άμεσο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε την πλατφόρμα ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΦΙΛΩΝ του "Letmefree", για να ενημερώσεις γνωστούς και φίλους γρήγορα. Απλά καταχωρείς τα κινητά των φίλων σου που ξέρεις ότι ΘΕΛΟΥΝ την Ελλάδα να ανήκει στους Έλληνες, και το "Letmefree" τους ενημερώνει αυτόματα με SMS.

Όμοια, στην “Ενημέρωση μέσω Faceboook” επιλέγεις τους Έλληνες φίλους σου που θέλουν την Ελλάδα Ελεύθερη, και θα λάβουν την αντίστοιχη ενημέρωση.

Επίσης, σου δίνεται η δυνατότητα να ενημερώσεις μέσω του Twitter σου.

Παρά το γεγονός ότι ΟΛΑ τα κόμματα και ΟΛΟΙ οι βουλευτές έχουν ενημερωθεί για τη μήνυση εσχάτης προδοσίας, που έχει καταθέσει η δικηγόρος κ. Ντόρα Κρητικοπούλου στις 6-7-2012, και έχει διαβιβασθεί στον Πρόεδρο της Βουλής από την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου στις 10-10-2012, σύσσωμο το πολιτικό σύστημα αδιαφορεί για την ενεργοποίηση του εισαγγελικού ρόλου της Βουλής, δηλώνοντας έτσι σαφώς την πρόθεση συγκάλυψης όλων των εγκλημάτων που έχουν διαπραχθεί σε βάρος των Ελλήνων τα τελευταία 3 χρόνια.

Ενώ όλα τα ΜΜΕ έχουν ενημερωθεί για τον κίνδυνο παρέλευσης της προθεσμίας για την ποινική δίωξη των υπευθύνων για την κατάντια της Ελλάδας, ΚΑΝΕΝΑ κανάλι ούτε εφημερίδα έχει δημοσιεύσει το παραμικρό.

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΔΕΙΝΩΝΕΤΑΙ ΡΑΓΔΑΙΑ

    ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΥΘΕΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ
    ΕΧΕΙ ΕΚΧΩΡΗΘΕΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΒΗΝΟΥΝ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ στις 14/4/2013 10.15 π.μ.– Ξενοδοχείο Civitel-

ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ

Είναι ώρα για πράξεις. ΤΩΡΑ!
ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ